El tinent d’alcalde i regidor de Comerç de Terrassa, Xavier Cardona; i el regidor de Turisme, Pep Forn; acompanyats del president del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca, Xavier Gómez; del membre del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca i representant del Tast de Vins Rambla Nord organitzat per Tecavins, Cesc Castellet; i del president de l’Associació de Paradistes del Mercat de Sant Pere, Ignasi Torres; han participat aquesta tarda en la presentació de la campanya Tardor de Cuina i Bolets a Terrassa 2023. L’acte ha tingut lloc al pati de la Casa Alegre de Sagrera.
La campanya, que es durà a terme entre el 27 d’octubre i el 19 de novembre amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, inclou totes les activitats relacionades amb la cuina i els bolets, com la XVII Fira del Bolet, que tindrà lloc el 4 de novembre a la plaça del Triomf, organitzada per l’Associació de Paradistes del Mercat de Sant Pere, i les XXV Jornades Gastronòmiques de la Cuina i els Bolets, organitzades pel Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca, amb la participació d’una quinzena d’establiments de restauració que oferiran menús o tapes de temporada.
En finalitzar l’acte, el Gremi d’Hostaleria de Terrassa i Comarca, amb la col·laboració de l’alumnat de l’Institut Cavall Bernat, ha ofert una degustació de plats cuinats amb productes de temporada.
- El programa de Tardor de Cuina i Bolets de Terrassa 2023 es pot consultar 2en aquest enllaç.