Es busca un jove desaparegut fa més d’un mes a Barcelona

Anava cap a l'aeroport per agafar un vol a Kiev per visitar a la seva mare

A principis de setembre, va desaparèixer a Barcelona un jove de nacional ucraïnesa i encara no ha estat localitzat. La denuncia als Mossos d’Esquadra va ser posada per persones de l’entorn del noi el 5 de setembre, ja que no tenien cap notícia seva des del divendres 3 de setembre. Llavors, es va obrir la consegüent investigació.

A dia d’ara, el jove encara no ha aparegut i, per això, el seu entorn més proper ha obert una petició a la web Change.org per tal d’aconseguir suficients signatures per a poder posar el cas sobre la taula i que les autoritats policials facin tot el necessari per trobar el noi, cosa que ara creuen que no s’està fent.

Per la seva banda, les autoritats asseguren que la investigació no s’ha tancat i que segueix oberta per tal de localitzar el jove com més aviat millor. També defensen que s’han fet totes les gestions possibles a realitzar en un cas com aquest.

La desaparició va ocórrer quan el jove anava cap a l’aeroport per agafar un vol a Kiev amb l’objectiu de visitar a la seva mare. Aquella mateixa nit, en arribar, havia quedat amb un amic a Kiev, que va ser la persona que va donar el toc d’alarma perquè el jove no havia arribat a Ucraïna.