Encasten el cotxe per robar a la botiga Dior de Barcelona

Dos cotxes xoquen contra l'aparador de l'establiment i diverses persones roben material

La botiga Dior situada en el número 74 del passeig de Gràcia ha patit, durant la matinada d’aquest dimarts, un robatori amb força mitjançant el mètode de l’allunatge.

Abans de les 6.00 hores del matí, els Mossos d’Esquadra han rebut l’alerta que un cotxe s’havia encastat contra l’establiment. Fonts policials confirmen a Metròpoli que els lladres han aconseguit entrar a l’interior per a robar, encara que sense més detalls.

SEGON ASSALT EN TRES MESOS
Aquest és el segon allunatge que sofreix Dior en el passeig de Gràcia en tot just tres mesos. El passat 18 d’octubre, uns desconeguts van encastar un Seat contra la porta d’entrada, però únicament van assolir accedir a l’aparador per a emportar-se una bossa de luxe, i no van poder culminar el robatori en detectar la presència de policies en els voltants.

En la seva fugida amb un altre cotxe, els presumptes assaltants van xocar contra un vehicle dels Mossos i, aprofitant instants de confusió després del sinistre, finalment van aconseguir escapar.

ONADA DE ROBATORIS
Entre finals de 2020 i principis de 2021, el passeig de Gràcia ja va viure una onada de robatoris en diverses de les seves botigues, en la majoria d’ocasions pel mètode de l’allunatge. Marques com Gucci, Dolce & Gabbana, Tommy Hilfiger, G-Star, Salvatore Ferragamo o Uniqlo van sofrir assalts d’aquest tipus en molt pocs mesos, algunes d’elles en més d’una ocasió.