Els veïns demanen celeritat a l’Ajuntament amb el nou túnel de Glòries

Les associacions de la zona insisteixen a reclamar que s'executi el túnel en una sola fase fins al Poblenou

Les associacions de veïns del Poblenou, Fort Pienc, Sagrada Família i Clot-Camp de l’Arpa han emès un comunicat conjunt per demanar a l’Ajuntament de Barcelona celeritat a l’hora de redactar i licitar el nou projecte del túnel de Glòries, després de decidir la rescissió del contracte amb l’actual UTE constructora. Insisteixen a reclamar que s’executi el túnel en un sola fase fins al Poblenou. Els veïns també insten el consistori a determinar les responsabilitats dels diferents operadors que han intervingut en l’execució de les obres, exigint les compensacions que corresponguin.

Els veïns també volen que l’Ajuntament els informi de quins canvis pensa fer en la licitació per assegurar-se que no es produiran els mateixos errors en aquesta obra, i exigeixen que no s’aturin la resta d’actuacions previstes en el Compromís per Glòries, com la construcció del parc de la Canòpia, els habitatges públics i els nous equipaments, incloent també la posada en marxa de la connexió del tramvia per la Diagonal.

“Hem demostrat que som pacients, però al mateix temps som i serem exigents perquè es compleixin els acords del Compromís per Glòries”, conclou el comunicat.