Els Reis Mags de L’Hospitalet ja tenen els patges que els acompanyaran durant la Cavalcada

Els Reis ja tenen els noms dels nens i de les nenes que els acompanyaran el 5 de gener

Imatge: elfar.cat

En un acte obert a les famílies, s’han triat per sorteig els cognoms d’un infant a partir del qual s’ha confeccionat la llista: els sis primers faran de patges reials a les carrosses dels Reis Mags i els 24 següents ocuparan les places a les carrosses dolces, encarregades de repartir els caramels al llarg del recorregut.

En el sorteig han participat els nens i les nenes de 8 a 11 anys nascuts a L’Hospitalet que havien formalitzat la petició. En l’edició d’enguany s’han rebut 203 peticions. Han quedat fora 29 sol·licituds que no reunien les condicions marcades a les bases. Finalment, han estat 174 els infants que han entrat en el sorteig (113 nenes i 61 nens).

L’Ajuntament de L’Hospitalet es posarà en contacte amb les famílies dels infants seleccionats per comunicar el resultat del sorteig i preparar la Cavalcada.

La rebuda als Reis tindrà lloc a les 17 hores a la plaça de Francesc Macià, a Santa Eulàlia, on pujaran a les carrosses. La Cavalcada sortirà a les 17.30 hores de la plaça de l’Escorça i seguirà els carrers de Santa Eulàlia, d’Enric Prat de la Riba i Major, per arribar a la plaça de l’Ajuntament a les 19.30 hores, aproximadament.

La celebració de la Cavalcada seguirà en tot moment les indicacions que marquin les autoritats sanitàries.