Els preus del lloguer a Barcelona, els més alts de l’Estat tot i la pandèmia

Només una província supera el preu pel metre quadrat de Barcelona, on es situa en els 15,21 euros

Imatge d'un pis en venda o lloguer. ACN

No hi ha turistes, la pandèmia ha deixat a moltes persones sense possibilitat de pagar el pis, el confinament ha fet que moltes persones es plantegin viure fora de la ciutat. Malgrat tot això, els preus dels lloguers a Barcelona segueixen sent dels més alts de tot l’estat. Així ho ha explicat el portal de lloguer i venda d’immobles online Fotocasa.

Segons els seus càlculs, el darrer octubre el preu del lloguer per metre quadrat a la província es va situar en els 15,21 euros. Només una província va superar aquest registre.

Es tracta de Guipúscoa on el preu del metre quadrat és de 15,44 euros. Madrid per la seva banda, encapçala el rànquing amb un preu de 14,51 euros.

Això fa que a Barcelona, un pis de 50 metres quadrats tingui un preu de 760 euros i que un pis de 100 metres costi 1.521 euros.

Pel que fa als preus de la província amb relació al mes anterior sí que s’aprecia una minsa davallada. En aquest sentit els preus han caigut un 1,2% en comparació al setembre i un 2,1% en comparació l’octubre de 2019.