Els poliesportius de L’Hospitalet es renoven amb prop de 200 bicis estàtiques noves

L’Ajuntament ha adquirit nous aparells i ha millorat el paviment de quatre instal·lacions amb un cost de més de 500.000 euros

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament ha invertit 522.852 euros en l’adquisició de 194 bicicletes estàtiques per a 5 poliesportius i en la millora del paviment de les sales de ciclo indoor de 4 instal·lacions de la ciutat.

Les bicicletes estàtiques s’han instal·lat en cinc poliesportius municipals: Centre-Marcel·lí Maneja (42), Gornal (37), Fum d’Estampa (20), Sanfeliu (36), Piscines Municipals (36) i L’Hospitalet Nord (23).

L’adquisició, el transport i la instal·lació de les noves bicicletes estàtiques i la retirada de les que hi havia han tingut un cost de 477.950 euros. El contracte s’ha adjudicat a l’empresa Fit4life.

Les noves bicicletes estan equipades amb materials i tecnologia d’alta gamma i permeten introduir millores en l’activitat amb un sistema de gamificació que millora l’experiència de les persones usuàries i que afavoreix el monitoratge de les sessions.

En el cas del Poliesportiu Fum d’Estampa, s’ha habilitat un espai per a la instal·lació dels nous aparells, ja que fins ara no disposava d’aquesta activitat, per la qual cosa s’amplia l’oferta del servei de ciclo indoor d’activitats dirigides. Aquesta acció s’inscriu en el procés de millora de les instal·lacions d’aquest equipament, actualment en marxa, per l’optimització i l’ampliació del servei que presta a les persones usuàries.

D’altra banda, s’ha renovat el paviment, amb la instal·lació de material vinílic, en les sales de ciclo indoor dels poliesportius del Gornal, Sanfeliu, Piscines Municipals i L’Hospitalet Nord, per un import de 44.902 euros.

Una part de les bicicletes que s’han retirat, les que es troben en bon estat, es reubicaran als poliesportius de Bellvitge-Sergio Manzano i de Santa Eulàlia, per reforçar-hi el servei.

La Regidoria d’Esports renova i millora constantment els aparells i les instal·lacions esportives municipals per tal d’oferir a totes les persones usuàries uns serveis de qualitat.