Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

Els petits comerços de Parets poden acollir-se al programa Comerç 21! per impulsar el seu negoci

Avatar photo
El projecte organitzat per la Diputació i Pimec està adreçat a microempreses de la província de Barcelona amb menys de 10 empleats, amb l’objectiu de fer-les créixer o reactivar-les

Els petits comerços i establiments de serveis de Parets del Vallès poden beneficiar-se del programa Comerç 21!, que organitzen la Diputació de Barcelona i Pimec per reactivar i donar impuls a aquests negocis. Es tracta de la 8a edició d’un projecte adreçat a microempreses comercials o de serveis de la província de Barcelona, establiments amb menys de 10 treballadors als quals se’ls dona assessorament per tal de fer-los créixer. Les inscripcions al projecte estan obertes fins al pròxim 28 de juny. Tota la informació sobre el programa Comerç 21!, així com la inscripció, es pot consultar al web www.comerc21.cat.

El programa Comerç 21! té l’objectiu de donar a cada negoci l’impuls que necessita de forma individual i personalitzada per fer-lo créixer o reactivar-lo. Així doncs, se li dona suport, formació i assessorament, segons les necessitats de cada cas. En aquest sentit, el suport pot dirigir-se a redefinir el model de negoci, potenciar el màrqueting, implementar la digitalització o apostar per la sostenibilitat, entre altres.

Es poden beneficiar d’aquest programa fins a 50 petits establiments de la província. Després de seleccionar les microempreses que en prendran part, es duran a terme unes primeres sessions, individuals i col·lectives, per diagnosticar l’estat de cada empresa, definir objectius de futur i identificar les accions que es duran a terme. A continuació, hi haurà una fase d’acompanyament, mentre es posen en pràctica les noves estratègies, i un últim període d’anàlisi i reflexió per fer el seguiment de les millores que s’han realitzat. Les empreses rebran dues hores d’assessorament individualitzat al cap de 6 mesos d’haver acabat el programa.

Dilluns vinent, 17 de juny, se celebrarà una sessió informativa online, a partir de les 15 hores, per donar més detalls del programa Comerç 21! Les persones interessades a assistir a la xerrada es poden apuntar en aquest enllaç.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior
Zones Aparcament per a Residents

Blanes prorroga la vigència de les credencials d’estacionament dels contribuents

Notícia següent
Operació contra haixix Catalunya

Fins a 30 detinguts en una macrooperació a Catalunya contra el tràfic d’haixix

Notícies relacionades