Els Mossos troben un home de 68 anys desaparegut fa quatre mesos

En un primer moment els investigadors van sospitar que l'home havia desaparegut voluntàriament

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

En poques hores els Mossos van trobar un home desaparegut el 2 de juny d’aquest estiu a l’Hospitalet de Llobregat. Va ser gràcies a la piulada que el cos de policia va publicar a Twitter aquest dijous i on s’especificava que l’home de 68 anys anomenat el José Raúl tenia una alçada d’1,70 metres, complexió forta, un dit de la mà parcialment amputat i un tatuatge a la mà d’un casc i dos ganivets creuats. Les trucades ciutadanes no van trigar a arribar.

Segons explica Mossos d’Esquadra, ja al juny un familiar de la persona desapareguda havia fet una denúncia. Amb tot, el cos d’agents no ha volgut actuar fins ara perquè se sospitava que la desaparició d’en José Raúl podria ser voluntària.

Tot i això, els investigadors han aconseguit proves del contrari i per aquest motiu s’ha activat l’operatiu de cerca. “Ha funcionat molt bé gràcies a la col·laboració ciutadana que ha identificat amb rapidesa els trets distintius de l’home”, ha explicat la policia que no ha volgut revelar les circumstàncies de la desaparició de l’home.