Els abonats de la piscina Miguel Luque residents a Parets del Vallès podran accedir gratuïtament a la piscina

Podran accedir tant a la nova piscina municipal descoberta com a la piscina de la COREFO

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Tenint en compte la situació d’excepcionalitat que vivim amb motiu de la sequera, i que nombroses paretanes i paretans no podran gaudir enguany de les seves piscines particulars, l’Ajuntament considera que totes dues piscines són refugis climàtics davant les previsibles onades de calor.

Al llarg dels propers dies es podran recollir els passis i s’informarà amb detall tant de la data de l’obertura de la nova piscina descoberta municipal, dels horaris, com de l’accés a la piscina de la COREFO i de quan estaran els passis disponibles.

La gratuïtat és per als abonats a la piscina Miguel Luque d’abans de l’1 de juny de 2023. D’aquesta manera es vol premiar els mateixos donada la situació que pateix la piscina coberta, en la qual, recordem, s’actuarà de manera definitiva tant per substituir la coberta, renovar l’estructura i el sistema de climatització després de 37 anys de vida de l’equipament municipal.

A la imatge adjunta podeu consultar les condicions per aquesta primera temporada d’inici, preus de les entrades i abonaments especials de la nova piscina descoberta municipal.