fbpx
Dilluns, 26 de febrer de 2024
És notícia

El Saló de l’Ensenyament tanca la seva 31a edició amb més de 85.000 visitants

Avatar photo

Els estudis relacionats amb les ciències de la salut, l'economia i les enginyeries han estat els més sol·licitats.

El Saló de l’Ensenyament ha tancat aquest diumenge la seva 31a edició amb més de 85.000 visitants al recinte de Montjuïc. Segons la Fira de Barcelona, les xifres posen de manifest “un gran èxit de participació” i confirmen l’esdeveniment “com a principal referent dels estudiants a l’hora de triar un itinerari formatiu”. Enguany, els estudis relacionats amb les ciències de la salut, l’economia i l’empresa i les enginyeries han estat els que més interès han despertat entre els assistents. Pel que fa a Futura –l’espai del saló dedicat a màster i postgraus-, les àrees més consultades han estat la salut, l’educació i a formació en l’àmbit internacional.

Pel que fa als graus, medicina, psicologia, administració i direcció d’empreses i infermeria han estat els que més han interessat als visitants. També han guanyat rellevància programes en àmbits com els videojocs, la ciberseguretat o el medi ambient. Quant a la Formació Professionals, els cicles de matèries com l’administració i les finances, l’educació infantil, la integració social o la biomedicina han tingut una gran demanda.

Per altra banda, els serveis d’orientació habilitats pel Departament d’Educació, pel Departament de Recerca i Universitats i pel mateix saló han atès més de 14.000 persones durant els cinc dies que ha durat l’esdeveniment.

El Saló de l’Ensenyament s’ha celebrat entre els dies 16 i 20 de març, mentre que l’espai Futura va tancar les portes aquest dissabte 19 de març.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Tret de sortida a la temporada de Passions

Notícia següent

Ja tens el passi tarragoní?

Notícies relacionades