El Punt d’Informació de Salut Jove ofereix cursos de forma telemàtica

Torna a fer atenció presencial amb cita prèvia un cop per setmana

Coincidint amb la celebració del Dia Europeu de la Salut Sexual, diumenge, 14 de febrer, el Servei de Salut municipal recorda que el Punt d’Informació de Salut Jove torna a oferir atenció presencial els dimecres, de 8.30 a 14 hores i de 16 a 19 hores, a l’Espai Jove Ca n’Arús (avinguda del Carrilet, 312). També es continuen atenent les consultes per telèfon o telemàticament de dilluns a divendres. 

En compliment de les mesures de prevenció contra la Covid-19, les persones interessades han de sol·licitar cita prèvia a través de WhatsApp (678 020 803), telèfon (93 403 69 12) o correu electrònic (puntsalutjove@l-h.cat). 

El Punt d’Informació de Salut Jove és un servei municipal específic per a la població jove de L’Hospitalet —fins als 30 anys— que té per objectiu promoure la salut integral, prevenint les conductes de risc mitjançant intervencions educatives, individuals o comunitàries, atenent especialment a la salut afectiva i sexual, el consum d’hàbits tòxics i l’alimentació saludable. Més informació del Punt d’Informació de Salut Jove a https://bit.ly/2Z6m690. 

El servei també desenvolupa al llarg del curs escolar diferents tallers adreçats al jovent sobre la prevenció de les infeccions de transmissió sexual, alguns dels quals coordinats amb entitats juvenils. Pròximament, començaran els tallers, de manera telemàtica, adreçats als estudiants de 2n i 3r d’ESO. Els instituts que ja han fet la demanda són: Europa, Torras i Bages, Bisbe Berenguer, Canigó, Tecla Sala, Provençana, Mercè Rodoreda, Sant Jaume de la Fep i Pedraforca.  

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) va escollir el dia 14 de febrer per destacar la importància sobre la salut sexual, fent referència a un enfocament positiu i respectuós de la sexualitat i de les relacions sexuals, i a la possibilitat de tenir experiències sexuals plaents i segures, lliures de tota coacció, discriminació i violència.