El pregó de l’escriptora Najat El Hachmi dona el tret de sortida de la Mercè 2023

L’escriptora Najat El Hachmi dona el tret de sortida a les festes de la Mercè 2023, en un acte presidit per l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, que s’ha celebrat al Saló de Cent de l’Ajuntament

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Aquest vespre, l’alcalde Jaume Collboni, ha presidit la lectura del pregó de les festes de La Mercè 2023, a càrrec de l’escriptora Najat el Hachmi, autora de llibres com “Dilluns ens estimaran”, “Mare de llet i mel” o “L’últim patriarca”.

En el decurs de l’acte també ha intervingut Vitali Klitschko, alcalde de Kíiv, la capital d’Ucraïna, que enguany és la ciutat convidada a les festes.

El pregó de Najat el Hachmi, seguit del Seguici Inaugural i el Toc d’Inici, ha estat el punt de partida de quatre dies intensos, en què tota la ciutat tindrà l’oportunitat de viure la festa. La diversitat de la programació, multidisciplinar, sensible als diferents gustos i tendències i amb accés lliure, està pensada des d’una mirada diversa, per arribar a tots els públics.

La música en tots els seus gèneres i estils, la cultura popular i les arts de carrer tornaran a ser protagonistes de la programació de les festes de La Mercè de Barcelona, que tindran lloc del 22 al 25 de setembre.