Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

El ple ordinari d’octubre de Sant Feliu atorgarà la Medalla de la Ciutat a Àngels Prats

Avatar photo

La sessió plenària d’octubre tindrà lloc el dijous 26, a les 18 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament i es podrà seguir en directe a través d’aquest enllaç i de Ràdio Sant Feliu. L’ordre del dia inclou un total de 31 punts, amb 3 mocions.

Un dels temes destacats del ple d’octubre serà atorgar la Medalla de la Ciutat a la santfeliuenca Àngels Prats, com a reconeixement a la seva trajectòria docent, social i humana, i en especial per la seva lluita en defensa de l’escola pública.

 

En la primera part de la sessió la Síndica municipal, Julia Latorre, presentarà l’informe de la Sindicatura Municipal de Greuges corresponent a l’any 2022. També es presentarà una moció per a l’adhesió al Manifest de l’1 d’octubre, Dia Internacional de les Persones Grans.

En l’apartat de mocions d’àmbit local, el grup municipal del Partit Popular presentarà una proposta per arreglar la falta d’il·luminació a la ciutat. Per la seva banda, els grups municipals del PSC, Sant Feliu En Comú Podem, Tots Som Sant Feliu i Veïns per Sant Feliu presentaran una moció d’àmbit general per a la resolució del conflicte a Gaza.

 

En l’àrea d’Atenció a la Ciutadania i Administració Oberta es portaran a aprovació provisional les modificacions de l’Ordenança General de gestió, inspecció i recaptació dels ingressos de dret públic, de les Ordenances fiscals d’impostos i de taxes per a l’any 2024, així com les modificacions dels preus públics.

En la mateixa àrea es proposarà rectificar l’acord de la cessió de la finca Can Ferriol, Farriol o Furriol, propietat de l’Ajuntament, a favor de l’Associació Integral de Recursos la Rural de Collserola. Es portarà a aprovació l’instrument d’ordenació del personal directiu públic professional de l’Ajuntament de Sant Feliu i es proposarà l’aprovació inicial del Reglament regulador de l’ús de RPA (Drons) de la Policia Local de Sant Feliu.

 

En l’àrea de Serveis a les Persones es proposarà concedir una subvenció al Centre Parroquial per al projecte de caràcter extraordinari de rehabilitació i substitució d’alguns elements i equips del teatre; i a l’Associació de Discapacitats Físics de Sant Feliu de Llobregat per al projecte d’activitats de l’any 2023. També es portarà a aprovació concedir una subvenció finalista a la Creu Roja per a la prestació de Serveis Preventius i Protecció Civil 2023 i subvencions nominatives a l’Associació Fiobrosantfeliu, per al projecte de visibilització de la Fibromiàlgia i el Dolor Crònic, i a l’entitat ApoyoDravet per al projecte de promoció i diseminació del síndrome de Dravet i altres encefalopaties epilèptiques a Sant Feliu.

En el ple d’octubre es proposaran els reconeixements extrajudicials de crèdit de diverses operacions comptables en les diferents àrees de govern.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

17 + 17 =

Notícia anterior

Moren una mare i els seus 3 fills, 2 d’ells nadons, en xocar contra un camió

Notícia següent

Unes 1.500 persones visiten la XXVII exposició de bolets del Morell

Notícies relacionades