El Museu Picasso de Barcelona obrirà els dilluns d’estiu

L'equipament preveu programar una gran exposició durant els mesos d'estiu de cara a l'any vinent

El Museu Picasso de Barcelona obrirà aquest estiu tots els dilluns i el dia gratuït passarà a ser el dijous a la tarda. Es tracta d’una prova pilot que es posarà en marxa des del 24 de juliol fins el 25 de setembre que pretén afavorir l’accés del públic al museu. De cara a l’any vinent l’equipament preveu programar una gran exposició durant els mesos d’estiu. La nova iniciativa d’obrir els dilluns fins les cinc de la tarda permet ampliar l’horari de visites que s’ofereix actualment per aconseguir una millor redistribució de públic durant els mesos d’estiu. Si els resultats són positius, l’equipament estudiarà si instaura aquest horari durant els mesos de maig a setembre a partir de 2018.
Tradicionalment els dilluns el museu aprofitava per a fer tasques de manteniment i reorganització de les sales. Amb aquesta prova pilot el Museu Picasso analitzarà si de cara al futur podria mantenir aquest horari durant l’estiu. Pel que fa al dia gratuït, fins ara era el diumenge i a partir del 6 de juliol serà els dijous de 18h a 21:30h.

Amb aquesta modificació en l’horari, el diumenge a la tarda deixarà de ser gratuït a excepció del primer diumenge de cada mes que el museu es podrà visitar de franc durant tot el dia.