Dimecres, 24 de juliol de 2024
És notícia

El metro de Barcelona estarà actiu de manera interrompuda durant el cap de setmana i la revetlla de Sant Joan

Avatar photo
El servei anirà des de les 5 de la matinada de dissabte, 22 de juny, fins a les 12 de la nit de dilluns 24 i hi haurà un reforç del servei durant la revetlla amb 12 trens més del que és habitual
Metro

Com cada any per la revetlla de Sant Joan, el pròxim diumenge, dia 23 de juny, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) donarà servei de metro durant tota la nit. És a dir, els trens circularan sense interrupció des de les 5 de la matinada de dissabte, 22 de juny, fins a les 12 de la nit del dia 24, de manera que el metro funcionarà de forma continuada durant 67 hores.

Per la revetlla de Sant Joan es genera una mobilitat nocturna elevada a la ciutat de Barcelona i a la seva àrea metropolitana, a la qual TMB respondrà incrementant amb 12 trens més l’oferta habitual de servei entre les 21 h i les 5 h de la matinada. Aquest augment del nombre de trens en circulació serà especialment significatiu a la línia 4, on el reforç s’allargarà fins a les 8 h del matí del dilluns 24 en previsió d’una major afluència d’usuaris de metro a la zona de platges.

A més, hi haurà un desplegament especial de personal en les estacions més properes al front marítim: Barceloneta, Ciutadella I Vila Olímpica, Bogatell i Llacuna. El reforç serà de personal d’atenció, neteja i seguretat.

Així, amb vuit línies de metro i 159 estacions obertes ininterrompudament, TMB contribueix a una mobilitat sostenible i segura amb transport públic durant la revetlla de Sant Joan per facilitar els desplaçaments de la ciutadania.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

20 − 13 =

Notícia anterior

Aigües de Barcelona va guanyar 1,7 MEUR durant el 2023

Notícia següent

L’espai socioeducatiu Saltirons de Cambrils celebra la festa de final de curs

Notícies relacionades