El Concurs Internacional de Música de les Corts arriba a la 17a edició

El certamen estimula I dona suport a joves intèrprets en la seva carrera musical, difon la música clàssica a partir de joves generacions I estableix un marc cultural de difusió musical a les Corts

Persona tocant el teclat. Imatge d'arxiu

La 17a edició del Concurs Internacional de Música (CIM) de les Corts s’ha presentat aquest matí. L’acte ha comptat amb la presència del regidor de les Corts, Joan Ramon Riera, el regidor president del districte, Francisco Sierra, del director artístic del Festival Life Victoria de Barcelona, Marc Busquets, i amb el secretari del jurat, pianista i director d’orquestra, Ricard Estrada.

Del 5 al 10 de juliol tindrà lloc el Concurs Internacional de Música (CIM) de les Corts que se celebrarà en diferents equipaments del districte i que arriba enguany a la 17a edició. La participació està oberta a intèrprets de música clàssica de totes les nacionalitats que el 31 de desembre de 2021 tinguin entre 18 i 35 anys. Les categories convocades són dues: Instrumental: solistes (amb o sense acompanyament de piano), i de cambra (fins a un màxim de cinc intèrprets) i de cant: solistes lírics.

El certamen està organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Barcelona (Districte de les Corts), el Centre d’Estudis Musicals A Tempo, l’Ass. Per l’Altre Cor Cremat – Ajut al Quart Món.