El centre de videojocs més gran d’Europa estarà a Barcelona

Barcelona obrirà el 25 de febrer el centre de eSports per a realitzar tornejos de videojocs més gran d’Europa, el local Asobu, amb tres estadis, oferirà tallers de formació per a joves i serveis per a empreses.

Els responsables han expressat que la seva intenció amb el nou centre és “revolucionar el sector de l’entreteniment virtual més enllà d’un ordinador o una consola, per a convertir el gaming en un actor principal en el món dels esports”. Asobu estarà situat en la segona planta del centre comercial SOM Multiespai, en l’Avinguda Rio de Janeiro de Barcelona. Es tracta d’un espai que ocupa més de 1.500 metres quadrats de superfície, en els quals hi haurà “experiències físiques i virtuals per a aficionats i professionals dels eSports”, segons Metròpoli.

La inauguració de l’espai serà el dia 25 de febrer en un acte on assistiran “figures rellevants dels eGames” que els organitzadors encara no han revelat.

Els responsables del centre de gaming han afirmat que els tres estadis “permetran realitzar tornejos 100% en format presencial” i “oferir una experiència única als participants, que se sentiran com a jugadors professionals”.

També han anunciat que el centre oferirà serveis per a empreses amb tallers de team building o tornejos entre empreses “per a fomentar la col·laboració i enfortir equips”. A més, l’organització ha anunciat que Asobu tindrà “classes de reforç vinculades amb el joc” i entrenaments personalitzats per a joves.