El bar de Sant Andreu de la Barca que actuava com un punt de venda de droga

Un dispositiu policial dels Mossos d’Esquadra, la Policia Local de Sant Andreu de la Barca i la Policia Nacional en un bar del municipi s’ha saldat amb quatre detinguts, un d’ells el propietari de l’establiment, per tràfic de drogues.

La inspecció, que va tenir lloc el passat 7 d’abril, va constatar que el local era un punt de venda habitual de substàncies estupefaents de la localitat i que pràcticament no funcionava com a bar, per la qual cosa els Mossos van sol·licitar al jutge de guàrdia el tancament del local com a mesura cautelar, ha explicat aquest dimecres la policia catalana.

En el marc del dispositiu es van localitzar 15 grams de cocaïna, 20 grams d’haixix i 20 grams de marihuana ja preparats per a la seva distribució. Quatre homes de 28, 42, 49 i 50 anys, entre ells el mateix propietari del bar, van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Per part seva, el Cos Nacional de Policia va traslladar a tres persones per irregularitats en matèria d’estrangeria i la Unitat Regional de Policia Administrativa (URPA) dels Mossos va aixecar diverses actes per incompliments administratius, com ara manca de rètols, del dret d’admissió i mancances en les mesures de seguretat. Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.