Dos detinguts per intentar enviar marihuana a través d’una empresa de missatgeria

La policia va sospitar de tres individus dins d'un cotxe que van mostrar una actitud nerviosa en veure'ls

Pla d'un comís de deu quilos de marihuana i diners en metàl·lic fet per la Guàrdia Urbana de Barcelona.
La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut dos homes per intentar enviar deu quilos de marihuana a través d’una empresa de missatgeria. Els fets han tingut lloc aquest dijous a la tarda. Una patrulla que feia tasques de vigilància pel districte de l’Eixample va observar un cotxe amb tres individus que, en veure els policies, van mostrar una actitud nerviosa, segons el relat del cos de seguretat.
Els agents van decidir seguir-los i van localitzar el vehicle mal estacionat al carrer Escuder. Quan s’hi van acostar només hi havia el conductor, però al cap de pocs segons va aparèixer caminant un dels acompanyants. Els van identificar i escorcollar, i els van trobar 1.245 euros i l’albarà d’una empresa de missatgeria de feia pocs minuts.
Els agents van preguntar pel document i l’acompanyant va dir que havia facturat una caixa a petició del conductor, però que no sabia què hi havia a dins i que no tenia cap inconvenient en acompanyar els agents a l’empresa de missatgeria per fer les comprovacions necessàries.

Un cop allà, i en presència dels agents, l’home va obrir la caixa, de grans dimensions. A dins hi havia uns deu quilos de marihuana, segons explica el cos de seguretat local.

Davant d’aquests fets els dos homes van ser detinguts per un presumpte delicte contra la salut pública.