Tres detinguts a Barcelona per presumptament extorquir un empresari

Els investigats van exigir a l'empresari el pagament en un termini màxim de tres dies i el van amenaçar, si no complia amb el tracte

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Agents de la Policia Nacional han detingut tres homes –d’entre 20 i 37 anys– a Barcelona per presumptament extorquir un empresari malagueny dedicat a la venda de productes carnis, segons han explicat en un comunicat aquest dimarts.

Segons la investigació, la víctima havia comprat mercaderia a una companyia del sector a Sabadell (Barcelona), però quan va rebre el gènere i va comprovar un desquadrament en l’encàrrec només en va abonar la part proporcional. Posteriorment, el perjudicat va rebre la visita de tres desconeguts, que li van exigir, amb amenaces, el pagament d’un deute de 8.500 euros.

Els investigats van exigir a l’empresari el pagament en un termini màxim de tres dies i el van amenaçar, si no complia amb el tracte, amb anar a buscar els seus fills, i li van arribar a donar informació molt precisa de les rutines que seguien els seus familiars.

La víctima va denunciar els fets, motiu pel qual es va obrir una investigació, que va permetre localitzar el vehicle utilitzat pels sospitosos, un monovolum llogat a Barcelona.

Finalment, els agents adscrits a la Comissaria del Districte Oest, a Màlaga, amb la col·laboració d’agents de la Policia Nacional adscrits a la Comissaria Local de Terrasa (Barcelona), van identificar i van detenir els presumptes autors de les amenaces, residents en aquesta localitat, per la seva presumpta implicació en els fets.