Detingut un jove pel robatori violent d’unes cadenes d’or a Esplugues de Llobregat

La víctima va ser una dona de més de 80 anys

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dijous 26 d’agost un home de 21 anys i nacionalitat marroquina com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació a Esplugues de Llobregat. Els fets van passar a mitjans del mes d’agost quan la víctima, una dona octogenària, en el moment d’entrar al portal de la seva finca va patir una estrebada de les cadenes d’or que portava al coll a la via pública.
L’autor dels fets s’havia acostat pel darrere i li va arrencar amb violència les cadenetes, arribant a causar ferides a la dona. Gràcies a les imatges recollides per les càmeres de seguretat de la finca, els agents van identificar l’autor dels fets.
Uns dies més tard, concretament el 26 d’agost, una dotació policial de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat va localitzar, a la via pública, un jove que coincidia plenament amb la descripció de l’autor dels fets. Finalment, els investigadors, que es van apropar al lloc, van aconseguir comprovar que es tractava del presumpte autor i el van detenir.

L’arrestat, amb cinc antecedents policials anteriors, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.