Detingut per vendre droga al detall a la plaça de la Constitució de Rubí

Al seu domicili es van intervenir 311 grams de cabdells de marihuana, quatre embolcalls amb cocaïna i 5.600 euros

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 23 de setembre a Rubí (Vallès Occidental) un home de 41 anys per vendre substàncies estupefaents a la via pública.
La investigació es va posar en marxa al detectar un increment del nombre de consumidors a l’entorn de la plaça de la Constitució des del passat mes de març.
Els agents van detectar que els compradors acostaven a la zona de les escales dels ferrocarrils on, en un ràpid intercanvi, un home els passava la droga. En aturar aquestes persones, la policia va comprovar que duien bossetes amb cabdells de marihuana.
Amb tots aquests indicis els investigadors van realitzar una entrada i registre del domicili del venedor, on va ser detingut, autoritzada pel jutjat número 6 de Rubí.
A l’interior de l’habitatge es van localitzar una vintena de dosis de marihuana preparades per ser venudes, 274 grams de marihuana en cabdells, quatre embolcalls amb cocaïna i 5.600 euros i 313 dòlars en efectiu. A més, els investigadors van localitzar estris per empaquetar les substàncies i una bàscula de precisió.

El detingut va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Rubí.