Detingut el guitarrista de Decibelios per mantenir relacions sexuals i oferir cocaïna a menors

Una noia menor d'edat era qui administrava el grup on homes majors d'edat trobaven les seves víctimes

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El detingut tenia 40 anys mentre que les noies eren menors de 15 anys. Aquest dimecres la periodista Rebeca Carranco de El País revelava que el guitarrista actual del grup de punk havia estat detingut pels Mossos d’Esquadra per mantenir presumptament relacions sexuals amb noies menors de 18 anys i per gravar-ho mitjançant una càmera oculta. El detingut ha quedat en llibertat en càrrecs.

Segons explica la periodista, tot va començar a finals de gener quan una de les noies va ingressar a l’hospital després d’un intent de suïcidi. La seva mare va poder aleshores accedir al seu telèfon mòbil i va descobrir uns missatges sospitosos enviats per un home molt més gran que la seva filla.

Aleshores va interposar una denúncia a Mossos d’Esquadra i es va descobrir que la seva filla era integrant d’un grup de WhatsApp administrat per una altra jove de 15 anys en el qual es concertaven cites sexuals amb homes majors d’edat. Va ser així que la policia va poder estirar del fil fins a arribar al guitarrista de la banda de punk. Els Mossos també van poder descobrir que la primera trobada amb la noia es va produir el 13 de novembre de 2019. L’agressor va pagar segons la investigació policial 400 euros pel sexe i proporcionava a les noies cocaïna i alcohol. El desembre es va tornar a repetir una trobada i aquest cop l’agressor va pagar 100 euros.

A més a més la investigació ha descobert que el guitarrista va gravar les escenes delictives amb dues càmeres de dos telèfons mòbils i amb una gopro al mateix temps que va demanar a la menor que el poses en contacte amb altres noies de la seva edat.

Segons Rebeca Carranco el grup de WhatsApp era administrat per una noia menor que ha estat derivada a la Fiscalia de menors i la seva parella de 19 anys que ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar pel jutjat d’instrucció número 22.