Desmantellada una festa il·legal al Parc de la Serralada Litoral

Els cossos policials han identificat i denunciat els assistents per haver accedit a un camí forestal tancat des del 15 de juliol

Els Mossos d’Esquadra i les policies locals de Premià de Dalt i de Teià (Maresme) han desmantellat, amb l’ajuda dels Agents Rurals i de l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF), una festa a la muntanya amb 25 persones que contravenia les restriccions decretades als espais naturals en plena onada de calor. Els fets han passat al turó d’en Baldiri, al Parc de la Serralada Litoral, on segons l’Ajuntament de Premià s’hi ha trobat un generador de benzina, 10 vehicles i una foguera malgrat el risc extrem d’incendi.

Un integrant de l’ADF que controlava la zona ha detectat la festa al parc, a tocar del terme municipal de Teià. Els cossos policials han identificat i denunciat els assistents per haver accedit a un camí forestal tancat des del 15 de juliol i n’han denunciat quatre per tinença de substàncies estupefaents. Els Mossos es faran càrrec de la instrucció per festa il·legal i per la presència de drogues i alcohol i l’Ajuntament de Premià estudia si es persona com a acusació particular per incompliment del ban que prohibeix l’entrada al parc.