Diumenge, 21 d'abril de 2024
És notícia

El descens de l’atur a Sabadell marca rècords

Avatar photo
El comportament de l’atur a la ciutat és millor que el del conjunt del Vallès Occidental (-0,04%)

L’atur a Sabadell experimenta un nou descens al març respecte al mes anterior. En concret, la xifra de març de 2024, publicada avui, se situa en 11.397 persones, un 0,2% mensual menys respecte del mes de febrer (amb 21 persones aturades menys).

En aquesta ocasió, el comportament de l’atur a la ciutat és millor que el del conjunt del Vallès Occidental (-0,04%), equivalent al descens del de la província de Barcelona (-0,2%) i menys acusat que al conjunt de Catalunya (-0,6%).  Pel que fa a la variació anual de l’atur a la ciutat és de -0,6%, és a dir, 72 persones aturades menys respecte el mateix període de l’any anterior.

Com indica el regidor de Desenvolupament Econòmic, Antonio Rodríguez: “cal  tenir present el caràcter estacional d’aquest mes per la Setmana Santa i en el cas de Sabadell cal valorar positivament el comportament de l’atur que, amb l’arrencada de l’any, ja encadena dos mesos consecutius d’un descens de l’atur més pronunciat que el conjunt de la comarca. Igualment seguim treballant per millorar la competitivitat de les empreses, com a condició per crear llocs de treball i alhora que donem suport a les persones en el seu procés de recerca de feina”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Creand Crèdit Andorrà llança la nova app Creand Banca Online

Notícia següent

Tortosa promociona la campanya “Mou-te, i viu feliç”

Notícies relacionades