Denuncien una agressió homòfoba al barri del Carmel

Malgrat la denúncia, des de TMB asseguren que qui va començar la baralla no va ser el conductor de l'autobús

Indret on es va produir l'agresssió

Agressió homòfoba o agressió sense motius aparents? Aquesta és la qüestió que caldrà dilucidar properament per saber què va passar el passat 3 de desembre al voltant de les 20 hores en un autobús de la línia 24 a la parada davant del bar Delicias, al barri del Carmel.

La versió del col·lectiu de joventuts llibertàries Batzac feta pública en un comunicat a Twitter, afirma que una parella de nois va voler pujar a l’autobús en direcció plaça Catalunya, però el conductor, en veure mostres d’afecte entre els dos no els va deixar pujar.

Aquest fet va fer que un dels nois donés un cop de mà a la porta frustrat davant una nova agressió homòfoba. “L’agressor va obrir les portes del bus encarant-se i pegant-li directament a la cara”, expliquen des del col·lectius. “Davant d’aquesta agressió vam respondre amb autodefensa”, expliquen els nois afectats per afegir que el conductor va seguir colpejant-los.

Per la seva banda i segons ha explicat el diari Tot Barcelona, la versió del conductor de l’autobús és ben diferent. L’home ha posat una denúncia als Mossos per agressió en la qual afirma que va rebre un cop d’ampolla. Malgrat això, des de TMB no expliquen en quin context es va produir la baralla. Així mateix, els Mossos assenyalen que no han rebut cap denuncia per part de les víctimes i animen a fer-ho.