Demanen la compareixença de Colau pel cas del sense sostre ferit de bala

Aquest dijous es durà a terme una manifestació a la plaça Sant Jaume per denunciar l'autoritarisme de l'Ajuntament de Barcelona

Moments abans del tiroteig.

El cas d’en Marjan, l’home que va ser ferit de bala per un agent de la Guàrdia Urbana, està entrant en una nova dimensió després que aquesta setmana diversos grups polítics donessin la seva opinió sobre el succés.

En aquesta ocasió ha estat l’esquerra independentista qui ha decidit entrar en acció. És per aquest motiu que organitzacions com la CUP de Barcelona o Arran han convocat una manifestació per demà dijous a les 19 hores a la plaça Sant Jaume. Entre les seves demandes, reclamen que Ada Colau comparegui públicament per donar explicacions sobre el que va passar la nit de dissabte i sobre la postura de l’Ajuntament de Barcelona.

“No normalitzarem l’autoritarisme i la violència policial de l’Ajuntament de Barcelona”, afirmen els signants de la convocatòria. Així mateix, demanen que es dugui a terme una investigació independent dels fets i la destitució d’Albert Batlle.
Arrels es personarà com a causa

No són els únics moviments que s’han produït en les darreres hores. La Fundació Arrels, especialitzada en acollida de persones que viuen el carrer, ha assegurat a través de les seves xarxes socials que es personarà com a acusació popular en el cas.

“Ens presentem com a acusació popular per estar informats al detall del procediment, demanar actuacions durant la fase d’instrucció (com l’oportunitat d’aportar testimonis o imatges) i vetllar perquè es tingui en compte la perspectiva de les persones sense llar en el procés”, han explicat des de l’organització.