Demana que es revisin totes les operacions que va fer Rosell com a president

També vol que s'investigui les vinculacions de l'expresident amb Qatar

Manifest Blaugrana ha demanat al Barça un “procés extens de revisió” de totes les operacions que va fer l’expresident Sandro Rosell, empresonat aquest dijous per un delicte de blanqueig de capitals, en representació del club amb l’objectiu de detectar possibles irregularitats, pagaments indeguts a tercers o comissions, entre d’altres. En un comunicat, ha afirmat que ho considera necessari “donada la gravetat de les acusacions i dels fets” que s’han conegut arran de la investigació policial a Rosell i, també, per les vinculacions de l’expresident blaugrana amb Qatar abans i durant el període en què va ser el màxim dirigent blaugrana.
El moviment també sosté que durant la presidència de Rosell durant més de quatre any les decisions adoptades “mai han estat explicades adequadament als socis apel·lant a excuses de tot tipus”.

Per Moviment Blaugrana, la revisió de la gestió de Rosell ha de servir per fer “una certa reparació en l’honor del FC Barcelona, ara parcialment tacat en aquest i d’altres aspectes” i per “redirigir la confiança” dels socis.