Cues quilomètriques a les vies de sortida de Barcelona

    Les carreteres més afectades són l'AP-7, on s'acumulen més de 40 quilòmetres de retencions en sentit nord i una vintena cap al sud

    Les vies de sortida de Barcelona i el seu àmbit metropolità registren aquest divendres cues quilomètriques, que en alguns casos arriben fins als 43 quilòmetres a l’AP-7 en dos trams 32 quilòmetres a la Roca del Vallès i els 11 de Mollet del Vallès, ambdós en sentit nord. En sentit sud, també a l’AP-7, destaquen els 19 quilòmetres a Gelida, juntament amb dos més a Altafulla cap a Tarragona; i els 7 quilòmetres de retencions de Sant Vicenç dels Horts en sentit Lleida. Pel que fa a les Rondes, tant la de Dalt com la Litoral, també presenten una situació molt complicada, amb uns deu quilòmetres de cues en sentit al Nus de la Trinitat i dos en sentit Nus del Llobregat, mentre que a la B-20, s’acumulen 12,5 quilòmetres en sentit Girona i 8 més en sentit Llobregat i cap a Castelldefels.
    D’altra banda, la C-32 presenta cues en diversos trams, concretament quatre quilòmetres a Mataró en sentit Girona, 4,4 més a Palafolls en sentit Tordera i 6 més a Argentona, en direcció Palafolls. En un altre tram, hi ha 13 quilòmetres en sentit sud a Castelldefels en sentit Sitges i cinc quilòmetres més a Esplugues de Llobregat en sentit nord.

    A la C-35, via d’accés a la Costa Brava hi ha cues d’uns dos quilòmetres en diversos trams entre Vidreres i Llagostera, en sentit Platja d’Aro.