Cs acusa el Govern de no ajudar els negocis que han tancat per les restriccions

D'altra banda, ha demanat posar fi al procés independentista perquè "empobreix" el conjunt de la ciutada

El líder de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa. ACN.

El líder de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha acusat el Govern per “continuar sense ajudar els negocis que s’han vist obligats a tancar temporalment per les restriccions que s’han aplicat per contenir els brots de coronavirus.

 

Ho ha dit aquest dissabte en una visita a Salou i Cambrils (Tarragona), acompanyat de càrrecs de la formació en aquests municipis, per conèixer la situació de comerciants, hostelers i restauradors de la zona, ha informat Cs en un comunicat.

 

Carrizosa ha advocat per crear ajudes específiques perquè els negocis que s’han vist afectats remuntin, i ha advertit que a Madrid s’ha aconseguit “doblegar la corba de contagis sense tancar tots els bars i restaurants”, a diferència de Catalunya.

 

Segons ell, el tancament d’alguns comerços com a mesura restrictiva es va decidir “sota premisses poc objectives i precises”, i ha afegit que s’ha de preservar el futur dels sectors vinculats al turisme.

 

D’altra banda, ha demanat posar fi al procés independentista perquè “empobreix” el conjunt de la ciutadania, i ha apuntat que toca reconstruir Catalunya perquè els catalans tinguin una vida pròspera, en les seves paraules.