Diumenge, 26 de maig de 2024
És notícia

Crim de la Guàrdia Urbana: Albert López confessa l’assassinat de la parella de Rosa Peral

Avatar photo
Rosa Peral estudia demanar la revisió de la seva condemna a 25 anys de presó després de la confessió d’Albert López

Albert López ha confessat haver assassinat Pedro Rodríguez, parella de la guàrdia urbana de Barcelona Rosa Peral. Aquesta confessió podria suposar un punt d’inflexió per a ella, que ja estudia demanar la revisió de la seva condemna de 25 anys de presó pel crim.

López ha fet la seva confessió davant d’altres presos de Quatre Camins i amb la intenció que actuï com a atenuant i li permeti obtenir permisos penitenciaris, segons informa ‘Europa Press’. Abans que la sentència fos ferma, però, va negar sempre l’assassinat.

L’examant de Rosa Peral va ser condemnat a 20 anys de presó i a pagar una indemnització de 885.000 euros: 450.000 € per al fill de la víctima, 225.000 € per al pare, 100.000 € per als seus germans i 10.000 € a l’exparella i mare del seu fill.

Peral, en canvi, va ser condemnada a 25 anys de presó, però la confessió d’Albert López podria ajudar-la a revisar la pena, una acció que Nuria González, la seva advocada, ja està revisant.

Cal recordar que Albert López està seguint un programa individualitzat a la presó, amb un equip de psicòlegs, educadors i altres professionals que l’estan ajudant per a la reparació de la víctima i el reconeixement del delicte.

Els seus informes es revisen cada sis mesos per revisar la possible progressió del seu grau penitenciari, i en cas de millorar, fer possible l’obtenció de permisos penitenciaris, com ara la sortida de presó per a períodes de 48 hores.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Nova iniciativa de formació empresarial a Reus

Notícia següent

Un incendi a Viladecans obliga a tallar l’R2sud de matinada

Notícies relacionades