Crema un local de Barcelona on vivia una parella i el seu fill

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge recurs d'un incendi.

Els Mossos d’Esquadra han detingut a un home i busquen a un altre per presumptament cremar un local de la Ronda Guinardó de Barcelona on vivien una parella i el seu fill, que en el moment de l’incendi no eren allí i que no tenen vincle familiar amb els sospitosos, han explicat fonts policials.

L’incendi va ser el dissabte al matí i el local va quedar totalment calcinat, però els Mossos han explicat en un comunicat aquest dilluns que la resta d’habitatges afectats pel foc no van sofrir danys estructurals i tots els veïns van poder tornar a les seves cases.

Mossos, Bombers de Barcelona i Guàrdia Urbana van treballar durant el dissabte per a ajudar a sortir als veïns dels pisos i assegurar-se que no hi havia cap ferit que necessités assistència mèdica.

Després de prendre declaració de diversos testimonis, la policia va fixar a dos sospitosos que suposadament van començar l’incendi llançant una garrafa plena de líquid inflamable contra el local per a calar-li foc.

Al marge d’aquesta recerca, el diumenge un home va ser detingut per amenaçar de mort amb un ganivet a la dona que vivia en aquest local, i després d’un reconeixement fotogràfic va resultar ser un dels sospitosos de provocar l’incendi.

Així, a la detenció per amenaces se li va sumar una altra detenció per un delicte d’incendi, i a més els Mossos busquen a un altre home, ja identificat, al qual també relacionen amb el foc i que ja havia estat detingut abans per violar a la dona que vivia en el local, de qui tenia una ordre d’allunyament.