Detenen un home per conduir begut i en direcció contrària a l’A-2

L'arrestat va ignorar les senyals policials i va continuar la seva marxa posant en risc la resta d'usuaris de la via

Els Mossos d’Esquadra van detenir el diumenge passat un home de 24 anys, veí de Rubí (Vallès Occidental), com a presumpte autor d’un delicte de conduir sota els efectes de l’alcohol, conducció temerària i originar un greu risc per a la circulació. Els fets van succeir el 2 de maig, al voltant de les 2 de la matinada. Una dotació de trànsit, a l’autovia A-2, va observar un turisme que circulava en sentit contrari pel carril esquerre. Immediatament els agents van alertar la resta de dotacions policials i van iniciar el seguiment amb els rotatius i utilitzant els senyals acústics per tal d’aturar el vehicle i alertar la resta d’usuaris de la via.
El conductor no va fer cas de les senyals i va continuar la seva marxa. Durant el seguiment el conductor va fer esses d’esquerra a dreta, durant més de dos quilòmetres, a pocs centímetres de col·lidir amb la barrera que separa els dos sentits de la marxa i dos vehicles van haver de realitzar maniobres evasives per evitar un xoc.

Finalment, la policia va aconseguir aturar-lo a l’altura de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) i retirar-lo de la via amb seguretat. El conductor, sota la influència de begudes alcohòliques, es va sotmetre a les proves i va donar un resultat positiu de 0,95 mg/l d’aire expirat.

Els agents van detenir l’home que està citat per comparèixer davant del jutge.