Cornellà de Llobregat reivindica la vigència de l’1-0 amb una marxa de vehicles

Una cinquantena de cotxes i motos guarnits amb urnes, estelades i cartells han fet un recorregut pels diferents barris

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge de la caravana de vehicles aquest 1 d'octubre de 2020 a Cornellà de Llobregat. ACN

Una cinquantena de vehicles han recorregut aquest dijous al vespre els diferents barris de Cornellà de Llobregat per reivindicar la vigència de l’1-0 en el tercer aniversari de la seva celebració. Convocats per la Xarxa de Cornellà per la República, ho han fet guarnits amb urnes, estelades i cartells reivindicatius.

Àngel Ametller, un dels organitzadors, ha explicat a l’ACN que donades les restriccions imposades per la pandèmia han cregut que una marxa de cotxes i motos “era la manera més segura” de transmetre als veïns del municipi que l’1-O i tot el que representa “continua viu”. “Commemorem que tot i la repressió de l’Estat no ens vam arronsar i que aquest és el camí que hem de seguir”, ha afegit.

La marxa ha sortit als volts de dos quarts de set de la tarda de les immediacions del camp del RCD Espanyol, on han tingut espai per agrupar-se i preparar els vehicles, i ha recorregut els diferents barris de Cornellà per dissoldre’s a la plaça de l’Ajuntament.

D’inici, la caravana l’han format una cinquantena de cotxes i motos a la que s’han sumat alguns vehicles més durant el recorregut. També hi ha volgut participar un veí que ha completat el recorregut en una cadira de rodes elèctrica.