Controlat l’incendi que va començar el dijous en una planta a Sant Feliu

Els Bombers de la Genrealitat han donat per controlat aquest diumenge l’incendi en una planta industrial a Sant Feliu de Llobregat (Barcelona) on el dijous es va declarar un incendi que va obligar a evacuar els treballadors de les instal·lacions.

Un total de 16 dotacions dels Bombers han treballat aquest diumenge en l’extinció dels punts calents que encara cremaven en el soterrani, ha informat el cos en un comunicat.

L’acumulació d’aigua i la seva mescla amb productes corrosius ha dificultat l’accés dels bombers al soterrani de l’empresa, que es dedica a la producció d’aromes per a l’alimentació.

Segons les últimes inspeccions, l’incendi no ha afectat a l’estabilitat de l’estructura de la indústria, i aquest diumenge els treballadors han pogut accedir a les instal·lacions sota supervisió per recollir els seus efectes personals.

A més, un informe de la Direcció General de Qualitat Ambiental de la Generalitat ha determinat que “no s’han superat els valors de referència” dels contaminants en l’aire a causa de l’incendi.