Dijous, 18 de juliol de 2024
És notícia

Es coneix el guanyador del Concurs de Disseny de la Festa Major d’Estiu de Parets 2023

Avatar photo

El lliurament del premi s’ha celebrat avui, 15 de juny, al Teatre Can Rajoler

El Concurs de Disseny de la imatge de la Festa Major de Parets ja té guanyador i és el paretà Esteve Bertran Guasch. El lliurament s’ha celebrat avui, 15 de juny, al Teatre Can Rajoler, en un acte presidit per l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, la vicealcaldessa, Casandra Garcia, el regidor de Cultura, Francesc de la Torre, i les regidores Rosa Martí i O’hara Valdivia.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, ha destacat que “hem tingut cinc propostes de disseny totes elles molt interessants i sé que la deliberació del jurat per escollir la guanyadora ha estat molt difícil perquè la guanyadora hauria pogut ser qualsevol d’elles. Al final, la proposta guanyadora ha estat la de l’Esteve Bertran i el premi l’hem entregat avui. Al mateix temps, volem agrair la participació dels altres dissenys i felicitar el guanyador del concurs, l’Esteve Bertran”.

El regidor de Cultura, Francesc de la Torre, que ha apuntat que “enguany ha estat especialment difícil escollir un guanyador i alguns dels motius que vam valorar va ser un disseny perquè les famílies se’l fessin seu i la projecció que aquest podia tenir. El disseny ens va agradar des del primer moment i, finalment, ha estat el guanyador. Amb l’elecció volíem premiar la originalitat, una imatge fresca i la qualitat. També volem agrair a tots els que hi han participat i explicar que en breu podrem començar a donar novetats de la Festa Major d’enguany, que aprofitem per anunciar que serà una Festa Major espectacular”.

Esteve Bertran, guanyador del concurs, ha explicat que “volia buscar un disseny vistós i original, que sortís una mica dels temes tradicionals. Aquest any com que estava centrat en l’Escola de la Natura he volgut representar l’amistat entre dos enemics d’estiu, el mosquit i el dragó, que s’enamoren i que surten d’una estrella que és l’estrella de l’espectacle. És la primera vegada que guanyo, però hi havia participat altres vegades i estic molt content de veure el disseny a la samarreta, com a paretà i com a persona que viu la Festa Major intensament”.

La dotació del premi ha estat de 500 euros pel guanyador del disseny que en aquesta edició havia d’estar relacionat amb el 40è aniversari de l’Escola de la Natura i on hi han participat cinc dissenys de tres concursants diferents. A l’acte de lliurament s’han convidat tots els participants i s’ha mostrat la samarreta amb el disseny guanyador.

El  jurat ha posat en valor el caire festiu de la imatge, els contrastos de color i el disseny atractiu de la proposta guanyadora que quedarà impresa a tots els elements de marxandatge i de difusió de les activitats de la Festa Major d’Estiu.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 × two =

Notícia anterior

Vilanova i la Geltrú s’incorpora a la Plataforma Zero Abandonament

Notícia següent

ERC, PSC i Impulsem posen el focus en projectes estratègics per Manresa

Notícies relacionades