Comencen les obres a la Plataforma de la Ronda Oest de Sabadell

Amb els treballs, al seu pas entre els barris de Can Llong i Castellarnau, es preveu condicionar la llosa i crear nous espais de lleure

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Les obres a la Plataforma que cobreix la Ronda de l’Oest al seu pas entre els barris de Can Llong i Castellarnau de Sabadell han començat aquests dies. Amb els treballs, es preveu condicionar la llosa i crear nous espais de lleure com ara una zona per fer-hi esport a l’aire lliure i un circuït d’educació viària. 

També s’habilitaran 50 noves places d’aparcament per reduir així el dèficit d’estacionament a un barri cada cop més poblat i amb força activitat diària. 

Com a part del projecte s’instal·laran semàfors amb polsador a la rotonda que connecta amb la C-58. I és que són moltes les famílies i infants que cada dia travessen a peu per aquest punt en el seu trajecte a l’escola, per anar a comprar o tornar cap a casa. Per això s’havien demanat més mesures per reforçar la seguretat dels vianants.

A la part de la Plataforma on s’ubicarà la zona de lleure, a més de la pista d’educació viària, hi haurà un espai per córrer, rocòdrom i aparells de cal·listènia. El projecte també inclou la ubicació de jardineres amb vegetació i un reforç de la il·luminació a tot l’àmbit.