Collboni treballa la proximitat als barris amb “L’Alcalde a prop teu”

La iniciativa comença aquest dimarts a Sant Martí amb una agenda de temes específica

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, treballarà des de tots els districtes de la ciutat traslladant l’alcaldia i amb una agenda específica i especialment dedicada durant uns dies de cada mes a un districte de la ciutat, amb la intenció d’apropar el màxim possible l’activitat com a alcalde a tots els territoris sense excepció.

Sota el nom de “L’Alcalde a prop teu”, aquest programa de treball de proximitat començarà aquest mes d’octubre traslladant tota l’activitat de l’alcaldia durant tres dies al districte de Sant Martí. A més de celebrar les reunions dels òrgans de govern ordinaris que tenen lloc habitualment a la seu municipal de Sant Jaume i els despatxos de treball habituals, Collboni tindrà una agenda específica per interactuar i tenir contacte directe amb entitats, comerciants, equipaments, espais públics, empreses, estudiants, treballadors i treballadores del districte i tots els habitants i agents socials de la ciutat des d’aquest districte.

 

“L’Alcalde a prop teu” comença a Sant Martí

“L’Alcalde a prop teu” es farà als deu districtes de la ciutat, començant pel districte de Sant Martí, aquest mes d’octubre. Dimarts dia 3 serà el primer dia de l’agenda específica de l’alcalde a Sant Martí, que a banda de la seva activitat habitual, es dedicarà a conèixer de prop el dia a dia de la seu de districte i l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. A la tarda, assistirà a l’inici d’obres de l’equipament que acollirà l’ampliació del CAP Besòs i la Biblioteca del Besòs, a l’espai que ocupava l’antic cinema Pere IV. El nou equipament duplicarà els metres quadrats del centre d’atenció primària de 1.500 a 3.000 m² i oferirà nous espais per a la biblioteca i un nou auditori com a espai polivalent.

Dimecres i dijous, a més dels despatxos de treball habituals i de celebrar al districte la reunió setmanal de Comissió de Govern, l’alcalde es reunirà amb entitats centenàries del districte de Sant Martí, visitarà el mercat del Clot, la Unitat Territorial de la Guàrdia Urbana a Sant Martí i la Federació Catalana de Bàsquet i rebrà les entitats del districte.

A més, l’alcalde visitarà el nou centre de l’Institut de Tècniques Audiovisuals i de l’Espectacle de Barcelona, obert per primer cop aquest curs 2023-2024 per acord del Consorci d’Educació de Barcelona i el Teatre Nacional de Catalunya.

També des de Sant Martí tindrà una reunió amb dones amb projectes rellevants al districte de caràcter social, empresarial i privat, i assistirà a la Biblioteca García Márquez a l’homenatge de la ciutat a Francisco Ibáñez, amb el lliurament de la medalla cultural a títol pòstum per a l’humorista i creador de Mortadelo i Filemón.