Dilluns, 24 de juny de 2024
És notícia

Cloenda de la 3a edició del projecte Menuda Badalona! del curs 2022-2023

Avatar photo

Alumnes de diversos centres de secundària han elaborat maquetes d’edificis i d’espais emblemàtics de la ciutat que es mostraran al Museu de Badalona el divendres 2 de juny

Aquest divendres, 2 de juny, de 10 a 12 h, al Museu de Badalona, es presenten els projectes de programació i d’impressió digital 3D de maquetes de diferents edificis i espais emblemàtics de Badalona fetes per alumnes de catorze centres de secundària de la ciutat. 

Menuda Badalona! és un projecte d’aprenentatge interdisciplinari, coral i plurianual, creat per l’equip de BDN Lab, amb l’objectiu final de construir mitjançant fabricació digital una maqueta d’algun edifici o espai de la de la ciutat. 

En aquest curs 2022-2023 hi han participat tres-cents alumnes de catorze instituts i centres de secundària (Badalona VII, Badalonès, Barres i Ones, Enric Borràs, Eugeni d’Ors, Joan Maragall, Júlia Minguell, La Riera, Llibertat, Minguella, Pau Gargallo, Pompeu Fabra, Rafael Alberti i Turó d’en Caritg), cinc més que el curs passat. 

Les maquetes creades, mitjançant programació i fabricació digital, representen diversos edificis i espais de la ciutat com ara l’Ajuntament de Badalona (Casa de la Vila); l’aqüeducte de Ca l’Alemany; Ca l’Arnús; Can Cabanyes; Can Miravitges; la Casa Agustí; la Casa Antoni Lleal (Can Pepus); la Casa Enric Pavillard; la Casa Jaume Botey (Ca l’Amigó); el Centre Cultural El Carme; el Mercat Municipal Maignon; el Monestir de Sant Jeroni de la Murtra; el Palau Municipal d’Esports i Torre Mena. 

Menuda Badalona! és un projecte promogut per BDN Lab amb el suport del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona i de diferents institucions, entitats i empreses. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Consell de Participació Infantil de Mollerussa tanca el curs amb un repàs a la feina feta

Notícia següent

Decomissen 800 plantes de marihuana en una nau del barri barceloní de la Sagrada Família

Notícies relacionades