Clausuren un club cannàbic de l’Hospitalet de Llobregat per ordre judicial

La Guàrdia Urbana constata que s'hi traficava amb drogues i havia detectat la presència d'un menor

Un jutjat de l’Hospitalet de Llobregat ha ordenat la suspensió de les activitats de l’Associació Cannàbica d’Autoconsum Cannabis Palace i la clausura temporal del local on desenvolupa les seves activitats, al carrer de Pujós, 61, al barri de Collblanc. L’ordre s’ha produït arran d’una actuació de la Guàrdia Urbana, després de rebre queixes veïnals per les activitats que es duien a terme al local que ara s’ha precintat. Durant la investigació policial, agents de paisà van constatar que al local es venia droga a persones no registrades com a sòcies de l’entitat, alhora que va comprovar que dins les instal·lacions hi havia un jove menor d’edat.
Segons ha informat l’Ajuntament de l’Hospitalet, l’acte judicial assenyala que hi ha indicis racionals que, sota l’aparença de legalitat d’associació cannàbica, el club Cannabis Palace estava desenvolupant una activitat il·lícita de distribució i consum de marihuana amb ànim de lucre.

Arran de la inspecció policial feta al local del carrer Pujós, la Guàrdia Urbana va detenir el responsable de l’associaicó, acusat d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. També es van intervenir 20 caixes amb diferents varietats de marihuana, 14 bosses d’aquest estupefaent sense especificar i una bossa amb oli sòlid de marihuana.