Dijous, 25 d'abril de 2024
És notícia

Cirque du Soleil estrenarà l’espectacle ‘Totem’ a l’Hospitalet de Llobregat

Avatar photo

La gran carpa blanca s'ubicarà al Districte Cultural a la confluència de la Travessia Industrial al costat de l'Estadi Municipal, el 23 de març del 2018

La companyia Cirque du Soleil estrenarà a l’Hospitalet de Llobregat un nou espectacle, ‘Totem’, el pròxim 23 de març de 2018. Aquest any, ‘Totem’ inaugurarà la nova ubicació, amb la seva gran carpa blanca, al Districte Cultural de l’Hospitalet de Llobregat, a la confluència de la Travessia Industrial, al costat de l’Estadi Municipal. Escrit i dirigit per l’aclamat director canadenc Robert Lepage, ‘Totem’, que ha rebut el prestigiós Drama Desk a l’Experiència Teatral Única, convida al públic a un viatge acrobàtic als orígens de la humanitat. L’espectacle és la segona col·laboració de Lepage amb la companyia canadenca, després de KÀ, que és representada de manera permanent a Las Vegas des del 2004.

Com ha explicat la companyia, ‘Totem’ transporta a l’audiència a través d’un viatge a l’evolució humana, des de la seva forma original d’amfibi fins al seu desig últim de volar. Amb grans moments acrobàtics que rememoren escenes de la història de l’evolució, ‘Totem’ explora “allò que uneix als éssers humans amb les altres espècies, els seus somnis i el seu potencial infinit”.

La venda anticipada d’entrades està disponible en exclusiva a partir d’aquest dilluns pels membres del Cirque Club. Ser membre de Cirque Club és gratis i ofereix accés exclusiu a ofertes, venda anticipada d’entrades i a informació sobre les bambolines de la companyia. Les entrades de ‘Totem’ per al públic general es posaran a la venda a partir del 3 d’abril.

Amb un elenc format per 46 artistes, actors, músics i cantants, ‘Totem’ reuneix una àmplia selecció d’espectaculars proeses acrobàtiques, altes dosis de comèdia, girs teatrals i molts efectes especials. S’han integrat a l’espectacle les fotografies fetes per Guy Laliberté durant la seva Poetic Social Mission a bord de l’Estació Espacial Internacional. Més de 4,8 milions de persones han vist ja el muntatge des de la seva estrena mundial a Montreal 2010. ‘Totem’ és la producció número 28 del Cirque du Soleil i el catorzè espectacle realitzat sota la carpa.

El passat 22 de setembre l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, i el vicepresident de la Divisió de Gires del Cirque du Soleil, Finn Taylor, van signar l’acord de col·laboració pel que la companyia canadenca instal·larà una seu permanent a la ciutat de l’Hospitalet per representar els seus espectacles fins el 2030. Taylor va destacar que l’acord amb l’Hospitalet és el més llarg d’aquestes característiques que han signat mai amb cap altre ciutat al món i va descartar que durant el període que durarà l’acord Barcelona pugui acollir cap espectacle de circ de la companyia.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Ajuntament d’Amposta substitueix els noms feixistes de dos carrers

Notícia següent

Un informe de la UB proposa que les etiquetes dels aliments incorporin més informació

Notícies relacionades