Diumenge, 16 de juny de 2024
És notícia

Cavalcada de Reis 2024 a Cerdanyola del Vallès: Nou format i nou recorregut

Avatar photo

La Cavalcada de Reis de Cerdanyola del Vallès presenta un nou format i un nou recorregut per a l’edició d’aquest 2024. La primera de les novetats serà l’acte de lliurament de les claus, que es farà abans, a les 17:30 h. El Turonet serà l’escenari de la rebuda als Reis amb un espectacle de dansa acrobàtica, un got de brou o xocolatada i moltes sorpreses més per a qui assisteixi.

La Cavalcada començarà a les 18:30 h des de l’avinguda Lesseps des de Canaletes, continuarà per passeig Horta, avinguda Primavera i Catalunya, carrer Francesc Layret, passeig Cordelles, carrer Santa Marcel·lina i Sant Casimir i avinguda Espanya fins a l’alçada de l’escola Saltells.

Un any més, la Fada Alba serà l’encarregada de guiar les carrosses dels Reis i la resta de la Cavalcada, que tindrà 10 carrosses, 1 trenet i 15 comparses a peu amb personatges màgics i la participació d’entitats i ciutadania. Totes les carosses mantindran un únic relat estructurat en 4 grans blocs temàtics relacionats amb Cerdanyola:

  • Bloc de la Fada Alba: simbolitza la Llum que neix a Cerdanyola i que il·lumina el camí dels Reis fins a les cases de tots els nens i nenes de la ciutat.
  • Bloc del Rei Melcior: dedicat a la Ciència i el Coneixement.
  • Bloc del Rei Gaspar: relacionat amb l’Art i la Cultura.
  • Bloc del Rei Baltasar: posa el focus en la Natura i la Biodiversitat.
  • Bloc de tancament: amb els Regals, els Dolços  i el Carbó per a qui se’ls mereixin.

Enguany, la Cavalcada comptarà amb una àmplia participació ciutadana amb 265 participants: 12 entitats (AVV Canaletes, Fundació Catalònia Creactiva, AVV Banús Bonasort, ASPADI, AVV Fontetes i Joves Diables de Cerdanyola, Banda de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès, Club de Patinatge Artístic de Cerdanyola del Vallès, Batúcamela i Joves Diables de Cerdanyola, o bé formant part d’alguna comparsa artística: Grup Artístic Teatral i Castellers de Cerdanyola), 3 escoles de ball (Escola Roger’s, Club Gimnàs Multisport i Qóreo Dance Studio) i nombrosos voluntaris que hi participen a títol individual.

Entre totes les carrosses llançaran un total de 1.300 kg de caramels i 200 kg de carbó, tot sense gluten, apte per a celíacs.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Obre el nou Punt d’Atenció a la Gent Gran de Castelldefels

Notícia següent

Detenen a Barcelona un conductor que circulava drogat i sense ITV

Notícies relacionades