Castelldefels celebrarà una Castanyada marcada encara per les mesures Covid

L'Ajuntament proposa un programa d'activitats que combina propostes on-line i activitats presencials amb restriccions a diversos espais de la ciutat

L’Ajuntament de Castelldefels, a través de l’àrea municipal de Cultura i Festes, ha elaborat un programa d’activitats per celebrar la Castanyada 2021 que combina propostes on-line i activitats presencials amb restriccions a diversos espais de la ciutat, com són la plaça Neus Català, la sala Margarida Xirgu i el Teatre Plaza.

Les activitats presencials han de complir encara amb la normativa vigent per evitar els contagis de Covid-19 entre la població. En aquest context per a moltes activitats cal reservar entrada prèvia.

Reserva d’entrades de les activitats amb aquest símbol *:

• Activitats on-line: a partir del dissabte 30 d’octubre, a les 17 h al web castelldefelscultura.org

• Activitats presencials: Dissabte 30 d’octubre, de 17 a 21 h al Teatre Plaza i el mateix dia de la funció, 1 hora abans de l’inici de l’activitat.

Es poden fer un màxim de 4 reserves per activitat. Les entrades no validades 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle s’alliberaran per a les persones que no han pogut reservar-les amb antelació i vagin a taquilla. En cas de tenir reserves i no poder assistir a l’espectacle, cal informar a cultura@castelldefels.org.