Diumenge, 23 de juny de 2024
És notícia

Castellbisbal recapta més d’un miler d’euros amb el monòleg solidari d’Edu Mutante i Pablez

Avatar photo
Els diners es destinaran a impulsar la recerca sobre la hipomagnesèmia familiar, una malaltia minoritària, d’origen genètic, que afecta directament els ronyons.
Els humoristes Edu Mutante i Pablez van actuar dissabte a l’espai Montserrat Roig d’Els Costals convidats per l’associació HIPOFAM, que fomenta la informació i investigació sobre la hipomagnesèmia familiar.
L’acte, de caràcter solidari i que ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha tingut com a objectiu recaptar diners per la recerca d’aquesta malaltia minoritària, d’origen genètic, que afecta directament el funcionament dels ronyons i de la que encara no existeix un tractament. Per això, a més de poder gaudir del monòleg d’Edu Mutante i Pablez, durant l’espectacle, gràcies a les aportacions dels comerços locals, es van sortejar nits d’hotels, menús de restaurant i un pernil, entre d’altres premis.
En total, dissabte es van recollir 1.063 euros, que íntegrament es destinaran a l’equip investigador del Vall d’Hebron Institut de Recerca, amb el qual HIPOFAM col·labora des de fa gairebé una dècada, aportant no només diners sinó també pacients. Tot plegat amb l’objectiu de poder identificar els gens que originen la malaltia i la seva progressió i poder trobar un tractament efectiu que millori la qualitat de vida de les persones afectades per la hipomagnesèmia familiar.
Actualment, l’associació HIPOFAM compta amb una cinquantena de socis d’arreu de l’Estat, i compleix 11 anys des de la seva Fundació en 2013. Tothom qui hi vulgui col·laborar ho pot fer mitjançant la seva pàgina web www.hipofam.org
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Terrassa cedirà tres habitatges per a lloguer social

Notícia següent

El Pintalis Fest, transforma les parets de Mollet

Notícies relacionades