Torna el Carnaval a Mollet del Vallès

Diumenge 12 de febrer, com és tradició el diumenge anterior a dijous gras, el Carnestoltes arriba a Mollet amb el Ball del Barraló a la plaça Prat de la Riba

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Carnestoltes i el seu seguici arribaran a Mollet del Vallès amb el Ball del Barraló a càrrec de la Cia. Carnamolles i de l’Esbart Dansaire de Mollet. Serà el diumenge 12 de febrer a la plaça Prat de la Riba, en cas de pluja el ball es traslladarà a dins del Mercat Vell. En Carnestoltes demana que pel Ball del Barraló tothom porti barret, faldilla o mantó.

Entre les diferents activitats, hi haurà l’Escudella de Carnaval, la Festa dels Esplais, el Corre Mam Teca i botifarrada amb l’animació musical de Les del carro, la Festa Jove de Carnaval i Concurs de disfresses, la Festa infantil de disfresses amb Rock x Xics o l’exposició Coneix tots els personatges del Carnestoltes i els regals que li fan les escoles que acollirà el Centre Cultural La Marineta del 17 al 22 de febrer.

La Rua de Carnaval serà el diumenge 19 de febrer i comptarà amb un espai reservat perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin gaudir d’una forma més còmoda i accessible de la Rua i un cop finalitzada es farà el judici d’en Carnestoltes a càrrec de la Cia. Carnamolles i del Ball de Diables. Aquest espectacle es podran seguir a través del llenguatge de signes i tindrà lloc a la plaça Pau Casals.

El Carnaval finalitzarà, com és tradicional, amb la Processó i l’Enterrament de la sardina, que sortirà del Mercat Vell, a les 18.30 h, el dimecres 22 de febrer, amb la participació de la banda d’alumnes de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet del Vallès i la Cia. Carnamolles.

Es pot consultar tota la informació a l’apartat del web municipal :

https://www.molletvalles.cat/ca/serveis/cultura/carnaval-a-mollet