Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

Can Trinxet acollirà la cloenda del projecte A-Place a L’Hospitalet

Avatar photo

Serà escenari de diversos treballs que reflexionen sobre els vincles entre persones i espais

Del 3 al 7 de juny, Can Trinxet serà l’escenari per a les activitats de cloenda del projecte A-Place a L’Hospitalet amb debats, exposicions, instal·lacions, actuacions de música, dansa i activitats participatives obertes a la ciutadania.

Des d’octubre del 2019, el projecte A-Place ha dut a terme un programa d’activitats a L’Hospitalet amb l’objectiu de promoure els vincles entre les persones que resideixen a la ciutat i els espais que habiten, tant domèstics com públics.

Aquestes activitats han comptat amb la participació d’alumnes i professors de centres educatius, veïns i artistes de la ciutat, juntament amb professors i estudiants de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura La Salle de la Universitat Ramon Llull, que coordina aquest projecte europeu. Entre les activitats acomplides, destaca el festival d’art públic ES_CULTURA, que va tenir lloc els dies 26 i 27 de novembre del 2022 al barri de Bellvitge.

 

Can Trinxet com a lloc 

En la darrera fase del projecte es duran a terme accions per difondre els treballs fets i Can Trinxet serà l’espai per reflexionar sobre els seus resultats amb els actors que hi han participat.

D’una banda, durant tot dissabte, s’organitzaran tres panells de debats al voltant de les següents temàtiques: crear llocs d’aprenentatge, el sentit del lloc i el llenguatge audiovisual, i l’art i espai públic. D’altra banda, es podrà visitar una exposició que mostra treballs fets a L’Hospitalet i en les altres cinc ciutats participants en el projecte A-Place: Bolonya, Brussel·les, Lisboa, Ljubljana i Nicòsia. Una part de l’exposició està dedicada als vídeos produïts per A-Place i LOOP Barcelona.

La jornada comptarà, a més, amb un seguit d’actuacions de música i dansa que recorreran l’espai de Can Trinxet. Els assistents als debats i a l’exposició tindran l’oportunitat de participar en un taller d’exploració sensorial de l’espai i en la creació d’un collage utilitzant imatges de la ciutat. Per participar en la creació del collage cal enviar una fotografia i un text descrivint un lloc preferit de la ciutat a [email protected]

Després d’aquesta jornada, l’exposició es podrà visitar fins al 7 de juny de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Un motorista mort en un accident provocat per un senglar a la C32

Notícia següent

Aigües de Reus intensifica la campanya contra insectes i rosegadors amb l’arribada de la calor

Notícies relacionades