‘Bye Bye’, el tret de sortida al cinquè disc d’Oques Grasses

El videoclip que l’acompanya ha estat dirigit pel realitzador Pere Sala i amb la idea original de Mi Amargo i Oques Grasses

El cinquè disc dels osonencs Oques Grasses aixeca el vol amb força amb “Bye bye”, un hit instantani que -tot i comptar amb la col·laboració de tota la banda- continua reafirmant el duet de productors coneguts artísticament com Justin Delasiembra -el cantant, compositor i lletrista Josep Montero i el teclista Joan Borràs- com els millors i més sol·licitats productors musicals de casa nostra.

Després de l’èxit sense pal·liatius del disc Fans del sol (2019) -que no només és el disc contemporani en català més reproduït, sinó que ha transformat l’estètica de la música pop catalana-, Oques Grasses es treuen ara del barret “Bye Bye”, una cançó trepidant amb sonoritat llatina que parla de la lluita entre l’amor i els diners. “L’amor ens fa viure. Els diners ens fan morir”, afirma Josep Montero.

El videoclip de “Bye bye” és una gran producció dirigida pel realitzador Pere Sala, amb la idea original del raper Mi Amargo i Oques Grasses. La pel·lícula visual narra una història de novel·la negra que podrien firmar Agatha Christie o l’inventor del Cluedo, que cal descobrir mirant el clip.

Oques Grasses va publicar l’anterior disc, Fans del Sol, el 8 de febrer de 2019. Aquest disc, el quart de la seva trajectòria, s’ha transformat en el disc en català més escoltat de la història contemporània. Segons les dades oficials de Promusicae, Fans del Sol va ser el 15è disc més escoltat a tot l’estat espanyol el 2019 -el 2n dels editats per un segell independent-. A més, segons les Llistes oficials d’APECAT, “In The Night” va ser la cançó més reproduïda de 2019 a les ràdios catalanes. Fa unes setmanes el grup va rebre un Disc d’Or per les més de 20.000 unitats venudes de Fans del Sol, un Disc de Platí per les més de 40.000 unitats digitals venudes de la cançó “In The Night”i un altre Disc d’Or per les més de 20.000 unitats digitals venudes de la cançó “Sta guai”.

PRIMERS CONCERTS CONFIRMATS

2 de maig Festival Strenes / Girona
8 de maig Festa Major / Lleida
5 de juny Teatro EDP / Madrid
19 de juny Vibra Festival / Manresa
26 de juny Itaca / L’estartit
17 de juliol / València
3 de juliol Canet Rock / Canet de Mar
31 de juliol Estadi Olímpic Lluís Companys / Barcelona
13 d’agost Festival Portalblau / L’Escala
16 d’agost Barraques / Sitges
19 d’agost Festival de Portaferrada / Sant Feliu de Guíxols