Brutal pallissa a un guàrdia de seguretat a Badalona

El guàrdia va intentar aturar una dona que robava en una botiga de roba i el seu acompanyant va començar a pegar-li

Vídeo de l'agressió. Foto: @badalona24h

Els fets van succeir el passat 9 d’octubre passat al centre comercial Màgic de Badalona. Un guàrdia de seguretat va sofrir una brutal pallissa a mans d’uns suposats lladres després que el treballador detectés que una dona estava robant a un establiment de roba. Quan va mirar d’aturar-la el seu acompanyant va començar a propinar-li cops de puny i de peu.

Tot i que els Mossos van detenir l’agressor quan aquest estava al pàrquing, aquest dimarts, la policia ha tornat a arrestar-lo, aquest cop amb cinc persones més acusades de cometre diversos atracaments. Ha estat ara quan els Mossos han pogut obtenir el vídeo de l’agressió, ja que qui va gravar-lo va ser un altre dels membres del grup delinqüent.

Com es pot apreciar en l’enregistrament, cap persona de l’escena va intercedir pel guàrdia de seguretat. Només un home que pensant que la noia estava sent agredida va intentar separar el guàrdia d’aquesta.

Els cinc homes arrestats aquest dimarts van ser aturats mentre viatjaven en un cotxe i se’ls acusa d’un robatori en una botiga de telefonia mòbil.