Dos detinguts per traficar amb drogues a través de la finestra de la cuina

En algunes ocasions, els compradors eren menors

0
500

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 31 de maig un home i una dona de nacionalitat espanyola i marroquina, de 37 i 45 anys, per vendre marihuana, haixix i cocaïna a través de la finestra de la cuina del domicili d’un d’ells. La investigació es va iniciar a mitjans de mes quan la Guàrdia Urbana va rebre l’avís que s’estaria traficant amb droga en un habitatge de la Plaça dels Blocs de la Florida i que alguns dels compradors eren menors d’edat. Després d’establir un dispositiu de vigilància, els agents van poder confirmar els fets i presenciar la compravenda a dues noies menors de 18 anys, que van ser conduïdes a dependències policials i lliurades als seus pares.
Finalment el 31 de maig, efectius d’ambdós cossos policials van dur a terme un operatiu policial, que va concloure a primera hora del matí amb una entrada i registre a l’habitatge de la investigada a la Plaça dels Blocs de la Florida. Els agents van comissar gairebé 2.000 euros en efectiu, documentació i marihuana oculta a l’interior del congelador. Hores després, els investigadors van poder detenir el segon investigat, el qual es trobava en poder d’una suma important de diners en efectiu.

Els detinguts van passar a disposició judicial i el Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de l’Hospitalet de Llobregat va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

FER UN COMENTARI